Informacije

Novosti

Akcije

Ostalo 30 izdelkov.

na stran
Prikazujem 13 - 24 od 30 izdelkov
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Poliran kristal rdečega jaspisa velikosti cca 2.5 x 2.5 cm, obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Ni na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Poliran kristal bronzita velikosti cca 3.5 x 2 cm,  obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Poliran kristal roževca velikosti cca 3.5 x 2 cm, obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Poliran kristal žada velikosti cca 3 x 2 cm,   obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 18,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Poliran kristal karneola velikosti cca 4.5 x 2 cm,  obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  18,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal sodalita velikosti cca. 4 x 1.5 cm, obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 18,00 € Ni na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal  citrina velikosti cca 4x 2 cm, obdan s  povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  18,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal citrina velikosti cca 3.5 x 2 cm,   obdan s povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 18,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.   Poliran kristal roževca velikosti cca. 4x2.5 cm,  obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  18,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal amazonita velikosti cca. 2 x 3 cm,  obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal sodalita velikosti cca 4 x 1.5 cm, obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Ni na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal sodalita velikosti cca. 3.5 x 1.5 cm,  obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 13 - 24 od 30 izdelkov