Informacije

Novosti

Akcije

Ostalo 30 izdelkov.

na stran
Prikazujem 25 - 30 od 30 izdelkov
 • 18,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal pokrajinskega jaspisa velikosti cca. 4.5 x 2.5 cm,  obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena

  18,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.   Poliran kristal karneola, velikosti cca 3 x 2.5 cm,  obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal sodalita, velikosti cca 4 x 2 cm, obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 19,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal črnega turmalina velikosti cca 3 x 3cm , obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  19,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji.  Poliran kristal kalcedona velikosti cca 4 x cm, obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
 • 17,00 € Na zalogi

  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo in z njihovo uporabo postanejo del naše energije, ki vibrira z njimi, postaja močnejša in poveča moč naši življenjski energiji. Poliran kristal malahita velikosti cca 3x1.7 cm obdan z makrame povoskano vrvico, ki se lahko poljubno daljša ali krajša. Darilna škatlica priložena.

  17,00 €
  Na zalogi
Prikazujem 25 - 30 od 30 izdelkov