ŽIČKAN ORGONITNI OBESEK APATIT

Nov izdelek

Osebni orgonitni obesek v prepletu bakrene žice najčistejše kakovosti. Žica je patinirana in lakirana, zato ne spremeni barve.

Sestava: apatit, gorski kristal

Verižica priložena.

Darilna škatlica gratis.

Več podatkov

50,00 €

Več podatkov

Sporočilo kristalne Deve Apatita

"Moja energija čisti vašo auro, še posebej mentalno plast aure. Delujem kot mentalni razsvetljevalec, saj prinašam v tvoje polje več zavedanja. Spodbujam reprogramiranje tvojega uma, da bi lahko razumel celostnost tega kdo si. Stimuliram jasno vizijo in lucidno sanjanje, astralna popotovanja pa so v sodelovanju z Iolitom še bolj poglobljena in močna. Prinašam navdih in takojšnje razumevanje situacij, ter pomagam pri razumevanju in dostopanju do zapisov Akaše. Pomagam pri razumevanju preteklih dogodkov in življenj ter pokažem na vzroke težav s fizičnim zdravjem. Moja pozitivna energija ti bo pomagala obdržati pozitiven pogled na svet in na stvari, dogodke in odnose. Skupaj bova iz tvoje podzavesti prinesla stvari, ki jih ne potrebuješ več in jih lahko zamenjaš in transformairaš. Pomagam ti, da se povežeš z notranjim Jazom, ob tem pa bo izginilo samo-obsojanje in kritiziranje, zamenjala ga bo brezpogojna ljubezen do sebe. " 

Afirmacija deve kristala: " Svoje oči odpiram realnostim skritega znanja."

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA–  je univerzalen kristal prozorne do mlečne barve -  za energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov, primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk.