ORGONITNI PODSTAVEK S KARNEOL

Nov izdelek

Naš unikatni orgonitni podstavek je namenjen predvsem nevtralizaciji visokofrekvenčnih EM sevanj mobilnih telefonov, kakor tudi sevanj drugih tehničnih naprav v bivalnih ali poslovnih prostorih.

Zaradi svoje oblike je primeren tudi za oživljanje vode.

Sestava: črni turmalin, karneol, 4x kamena strela

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

60,00 €

Več podatkov

 

Orgonitni podstavek z izbranimi poldragimi in dragimi kristali, je namenjen: 

Do 70 %ni  nevtralizaciji visokofrekvenčnih EM sevanj mobilnih telefonov.

Ob polnjenju (priklopu na električno omrežje) ga obvezno vstavimo v režo na podstavku.

Ko vzpostavljamo tel. zvezo in se pogovarjamo, imamo telefon  na podstavku, če je to le možno.

Podstavek služi istočasno tudi kot nevtralizator sevanj drugih. tehničnih naprav v bivalnem ali poslovnem prostoru do velikosti cca  20 m2.

Če nanj postavimo kozarec vode za 30 min, bo voda postala živa in informirana z  vibracijami vgrajenih kristalov. 

V vsakem orgonitnem podstavku so vgrajene 4 kamene strele, kot energijski kristali, drobni kristali črnega turmalina – kristala zaščite in ozemljitve, ter različni izbrani kristali po opisu.

Tudi ročno narejen simbol rože življenja iz bakrene žice, daje posebne energije našemu eunikatnemu izdelku. 

ČRNI TURMALIN – barve črne,zelene, roza, rumena, modra.Ima zelo širok spekter delovanja. Posebej pozitivno vpliva na živčni sistem,privablja močno energijo v vse organe in jih regenerira. Črni turmalin lastnika ščiti pred negativnimi občutki. Osvobaja nas psihičnih blokad , negativne energije in sevanj vseh vrst.

KARNEOL – svetleč oranžen kristal, lahko tudi z temnejšimi progami - KARNEOL – svetleč oranžen kristal, lahko tudi z temnejšimi progami. Krepi vse telo, blaži depresijo in vrača veselje do življenja. Uporabljamo ga tudi za čiščenje zavesti pri meditaciji in za dosego višjih stanj. . Prinaša srečo in ljubezen v naše življenje. Je stabilizacijski kamen z visoko energijo in je odličen za ponovno vzpostavitev vitalnosti in motivacije. Pomaga pri dramskem izražanju. Ima sposobnost, da očisti druge kamne. Krepi izražanje, lajša govor (posebno pri otrocih).Karneol omogoča sprejemanje življenjskih ciklusov in odpravlja strah pred smrtjo. Spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost ter nas motivira za uspeh v poslih in drugih zadevah. Uporaben je za premagovanje zlorab vseh vrst. Pomaga nam, da zaupamo v sebe in svoje zaznave. Premaga negativno pogojevanje in spodbuja odločnost. Karneol se uporablja tudi kot zaščita proti ljubosumnosti, nevoščljivosti itd. . krepi vitalnost, življenjsko energijo,  aktivira krvni obtok, cirkulacijo, regenerira kri. Regulira pritisk, znižuje sladkor v krvi. Na psihomentalnem področju prebuja živahnost, radost, predvidevanja, ščiti proti zavisti, jezi.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA–  je univerzalen kristal prozorne do mlečne barve -  za energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov, primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk.