ORGONITNI PODSTAVEK L HRIZOKOLA

Nov izdelek

 

Orgonitni podstavek energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 100 m2.

Oživi in čisti vodo/hrano ter jo napolni s prepotrebno življenjsko energijo.

Sestava:     hrizokola, aventurin, hovlit, 6x kamena strela, iz bakrene žice ročno izdelan najmočnejši energijski simbol roža življenja

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

100,00 €

Več podatkov

HRIZOKOLA – modre do zelene barve. Ker vsebuje baker, deluje razstrupljajoče in pomaga pri vnetju mandljev, krepi jetra, niža krvni pritist in pomaga pri opeklinah kože. Ravno tako pomaga pri odpravi trebušnih krčev in blaži prebavne motnje. Je zelo primeren kristal za meditacijo, da vizualiziramo ljubljeno osebo in jo na ta način privabljamo v svojo bližino. Iz nas prežene občutke sovraštva, nas aktivira ko smo brez volje in nam pomaga ohraniti trezno glavo v vseh situacijah. 

AVENTURIN  - motno zeleni kristal, steklenega sijaja – pomaga pri težavah pljuč in srca, kot tudi kožnih infekcijah. Preprečuje odpadanje las, regulira srčne in kožne bolezni ter alergije. Na psihičnem nivoju prinaša mir in vedrino, ljubezen in pripravljenost na spremembe. Usklajuje intelektualni in emotivni nivo.

HOVLIT – barve bele, zelene, modre – ekstremno pomirjujoč kristal. Če ga damo pod blazino je odlično zdravilo za nespečnost. Povezuje nas z duhovnimi dimenzijami, odpira, usklajuje in pripravlja um, da sprejme modrost in uvid. Pomaga pri astralnih potovanjih in pristopu k prejšnjim življenjem. Oblikuje ambicije in nam jih pomaga ustvariti. Umirja um in je odličen za spanje, krepi spomin in stimulira željo za znanjem. Na fizičnem nivoju uravnava nivo kalcija, pomaga zobem, kostem in mehkemu tkivu.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA–  je univerzalen kristal prozorne do mlečne barve -  za energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov, primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk