ORGONITNI PODSTAVEK L KARNEOL

Nov izdelek

Orgonitni podstavek energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 100 m2.

Oživi in čisti vodo/hrano ter jo napolni s prepotrebno življenjsko energijo.

Sestava:     karneol, črni turmalin, 6x kamena strela, iz bakrene žice ročno izdelan najmočnejši energijski simbol roža življenja

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

100,00 €

Več podatkov

KARNEOL – svetleč oranžen kristal, lahko tudi z temnejšimi progami - KARNEOL – svetleč oranžen kristal, lahko tudi z temnejšimi progami. Krepi vse telo, blaži depresijo in vrača veselje do življenja. Uporabljamo ga tudi za čiščenje zavesti pri meditaciji in za dosego višjih stanj. . Prinaša srečo in ljubezen v naše življenje. Je stabilizacijski kamen z visoko energijo in je odličen za ponovno vzpostavitev vitalnosti in motivacije. Pomaga pri dramskem izražanju. Ima sposobnost, da očisti druge kamne. Krepi izražanje, lajša govor (posebno pri otrocih).Karneol omogoča sprejemanje življenjskih ciklusov in odpravlja strah pred smrtjo. Spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost ter nas motivira za uspeh v poslih in drugih zadevah. Uporaben je za premagovanje zlorab vseh vrst. Pomaga nam, da zaupamo v sebe in svoje zaznave. Premaga negativno pogojevanje in spodbuja odločnost. Karneol se uporablja tudi kot zaščita proti ljubosumnosti, nevoščljivosti itd. . krepi vitalnost, življenjsko energijo,  aktivira krvni obtok, cirkulacijo, regenerira kri. Regulira pritisk, znižuje sladkor v krvi. Na psihomentalnem področju prebuja živahnost, radost, predvidevanja, ščiti proti zavisti, jezi.

ČRNI TURMALIN – barve črne,zelene, roza, rumena, modra.Ima zelo širok spekter delovanja. Posebej pozitivno vpliva na živčni sistem,privablja močno energijo v vse organe in jih regenerira. Črni turmalin lastnika ščiti pred negativnimi občutki. Osvobaja nas psihičnih blokad , negativne energije in sevanj vseh vrst.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA–  je univerzalen kristal prozorne do mlečne barve -  za energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov, primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk.