ORGONITNI STOŽEC OGNJ.AHAT, Č.TURMALIN, MAHOVNI AHAT, RODONIT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: ognjeni ahat, črni turmalin, mahovni ahat, rodonit, 5x kamena strela

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

50,00 €

Več podatkov

OGNJENI AHAT – kristal, ki so ga v zgodovini dodajali v vodo za kuhanje in v pitno vodo, da so z njim odganjali razne bolezni. Je ristal moči in zgodovinski vojščaki so ga nosili na svojih oklepih, da jim je povečal moč in občutek zmage. Ahat povečuje kreativnost in intelekto tako umenikom kakor učencem. Poznan je tudi kot kristal za srečo. Kot kristal harmonije uravnava energijo jin in janga in nasploh poveča energijo, kadar jo potrebujemo. Obene je ognjeni ahat tudi kristal ki ohranja in podaljšuje življenjsko dobo.

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine.

MAHOVNI AHAT- podarja počitek duši in osvobaja od naporov konflikta z materialnim svetom. 
Prinaša inspiracijo in zmogljivost, da vedno znova začnemo; v našo osebnost pa vliva več samozavesti in samospoštovanja. Osvobaja od pritiska preobremnjenosti, podpira zaupanje in pomaga, da se znebimo zavrtih strahov. Povezuje nas z vibracijami Zemlje in podarja občutek  notranje stabilnosti. Njegova inteligentna energija potuje v preobremenjene predele organov, ki imajo poškodbe. Z njegovo vibracijo ozavestimo naše fizično telo v notranjosti, in tako lahko prepoznamo sporočilo o stanju naših organov. Med drugim je Mahovni ahat močan kristal  za delo z rastlinami, živalmi in vremenskimi pojavi.           

RODONIT  - kristal svobodnega izražanja. Spodbuja velikodušnost in sodelovanje ter pritegne ljubezen. Odpravlja blokade in krepi uravnoteženost čustev, spodbuja razumevanje življenjskih izzivov. Olajša dihanje, odpravlja strahove, nemir in nestrpnost. Lajša težave pri motnjah v delovanju žlez, težavah z zanositvijo, mišični utrujenosti, deluje na ščitnico, vzpodbuja regeneracijo in celnjenje ran. Krepi cirkulacijo.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.