ORGONITNI STOŽEC SELENIT, Č.TURMALIN,T.OKO,RD.JASPIS

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: selenit, črni turmalin, tigrovo oko, rdeči jaspis, 5x kamena strela

Več podatkov

50,00 €

Več podatkov

SELENIT- krepi intuicijo, spodbuja medsebojno povezanost na vseh ravneh. Čisti nas od blokad ter pomirja. V prostoru poskrbi za prijetno harmonizirano energijo. Prinaša ljubezen, in je zelo priporočljiv pomočnik pri meditaciji. Je zaščitni kristal ter povečuje energijo drugih kristalov, ki so v bližini. Ugodno deluje pri zdravljenju raka in zamnjšanju tumorjev.  Selenit je kristal nove dobe, s svojimi vibracijami prinaša v naša življenja vibracijo ljubezni in radosti.

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine.

TIGROVO OKO – kristal nove moči. Primeren je za dvig samozavesti, za pogum, zaupanje in pridobivanje materialnih dobrin. Ščiti nas pred vsemi vrstami nevatnosti in je izredno energijsko močan kristal. Daje nam občutek varnosti, pomaga pri depresiji, spodbuja regeneracijo, prinaš'a srečo in obilje v življenje. Je odličen kot talisman proti smoli in urokom. Krepi reproduktivne organe, želodec, vranico, žolčnik. Pomaga blažiti strene in tesnobne situacije. Ugodno deluje tudi na center gibanja, sklepe in osti ter jetra.

RDEČI JASPIS – kristal zaščite in očiščenja. Pomaga pri depresiji, pomirja ekstremna čustvena in duševna stanja. Našemu telesu daje več energije in pomaga prizemljiti. Spodbuja k toleranci in razumevanju. Nudi varnost in zapčito. Z njim dosežemo notranjo harmonijo, zadovoljstvo in vedrino. Pomaga pri učenju in izredno krepi spomin, Prinaša srečo pri vožnji in na potovanjih. Dober pomočnik je pri krvnih boleznih in boleznih srca in ožilja. Ugodno deluje na prebavo, žolč, jetra in ledvica, uravnava delovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost.

 

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.