Novo ORGONITNI STOŽEC SERPENTIN,PIRIT,Č.TURMALIN,BRONZIT Povečaj

ORGONITNI STOŽEC SERPENTIN,PIRIT,Č.TURMALIN,BRONZIT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: serpentin, pirit, črni turmalin, bronzit, 5x kamena strela

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

50,00 €

Več podatkov

 

SERPENTIN – povečuje življenjsko enegijo in v telesu aktivira obrambne mehanizme.  Je odličen kristal za celično regeneracijo in blokira ter stagnira blokade na čakrat. dobro blaži  aritmijo srca. Serpentin velja za zaščitni kristal pred škodljivimi sevanji zato ga uporabljamo tudi za blažitev  teh negativnih energijskih učinkov sevanja.  Čisti strupe iz krvi in celotnega telesa, odpravlja tumorje, ifekcijska obolenja ter oslabelost mišic.  Ima moč povečanja življenjske energije in v telesu aktivirati obrambne mehanizme. Pomaga pri glavobolih, nestabilnem krvnem tlatu, prehladih in diabetesu. Serpentin je odličen kristal za celično regeneracijo. Blokira ter stagnira pa tudi blokade na čakrah. Njegova vibracija nam pomaga najti notranji mir in v medsebojnih odnosih ločevati slabo od dobrega.        

PIRIT – kristal zaščite, bogastva in sreče. Ščiti avro pred vdorom tujih energi j in krepi osebno moč, voljo in vitalnost. Krepi tudi kreativnost in spomin, vedrost ter optimizem. Razstruplja in prizemljuje, blaži tesnobo, depresijo, strah in stres. Deluje na jetra, trebušno slinavko in vranico. Krepi imunski sistem, črevesje, pljuča, ledvice in kosti.

ČRNI TURMALIN  kristal ozemljitve in zaščite. Njegove vibracije prizemljujejo duhovno energijo, povečujejo duševno vitalnost in zdravijo korensko čakro. Preprečuje psihične napade in zmanjšuje škodljive vplive vseh vrst sevanj, predvsem EM sevanj. Raztaplja napetosti in pomaga pri stresu. Pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih energij v osebi ali prostoru. Uravnava, harmonizira in ščiti vse čakre. Fizično krepi imunski sistem, razstruplja telo. Je zelo koristen pri boleznih pljuč. Je kristal, ki vodi energijo po telesu in pospešuje celjenje ran ter lajša bolečine.

BRONZIT -  Aktivno prizemljuje energijo, kar povzroča občutek varnosti in stabilnosti. Krepi odločnost, notranjo moč in potrpežljivost ter pomaga, da ostanemo usmerjeni k začrtanim ciljem. Pomaga prepoznati in razbliniti miselne vzorce negativnih prepričanj.Telesu podarja vedrino vitalnosti. Deluje na ledvica, mehur in uravnoveša funkcije črevesja. Tudi na spolne organe in žleze deluje močno očiščevalno in regeneracijsko, še posebej pri cistah in miomih. Pomaga proti krčem in lajša bolečine. Njegova energija močno prodira po hrbtenici v male možgane,   zato je primeren  tudi za odpravljanje išijasa.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.