Novo ORGONITNI STOŽEC T.OKO,PRASEM,AMETIST,APATIT Povečaj

ORGONITNI STOŽEC T.OKO,PRASEM,AMETIST,APATIT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: tigrovo oko, prasem, ametist, apatit, 5x kamena strela

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

50,00 €

Več podatkov

 TIGROVO OKO – kristal nove moči. Primeren je za dvig samozavesti, za pogum, zaupanje in pridobivanje materialnih dobrin. Ščiti nas pred vsemi vrstami nevatnosti in je izredno energijsko močan kristal. Daje nam občutek varnosti, pomaga pri depresiji, spodbuja regeneracijo, prinaš'a srečo in obilje v življenje. Je odličen kot talisman proti smoli in urokom. Krepi reproduktivne organe, želodec, vranico, žolčnik. Pomaga blažiti strene in tesnobne situacije. Ugodno deluje tudi na center gibanja, sklepe in osti ter jetra.

PRASEM - zelo učinkovit pri blaženju aritmije. Nakit nam podarja pragmatičnost in neprizadetost, privlačil pa naj bi tudi denar. Ponekod ga nosijo kot talisman, ki prinaša srečo, prijateljstvo in zvestobo.Njegova vibracija je nežna, vendar učinkuje na finoenergijskih ravneh, saj blaži ekstremna čustvenastanja (jeza, sovraštvo). Je zelo primerno darilo za mlade družine in plahe ljudi.

AMETIST – univerzalni zdravilni kristal. Že iz davnih časov se uporablja  za zdravljenje glavobolov,slabega spomina in za razvoj umskih sposobnosti.  Ščiti nas pred škodljivimi sevanji in čisti avro. Njegova svetlost umirja, sprošča in prinaša lastniku jasne misli, boljšo koncentracijo in popolno notranjo harmonijo.  Pomaga pri nespečnosti, čisti kri, stimulira imunski sistem. V uteho nam je pri žalosti, uravnavanju hormonov, v življenje pa prinaša ljubezen in odpravllja stres na vseh ravneh. Odpravlja odvisnost ter  pomaga pri razumevanju življenjskih izzivov.

APATIT – velja za kristal moči in komunikacije. Odpravlja psihičnbo izčrpanost in krepi spomin. Odpravlja strah pred javnim nastopanjem ter spodbuja komunikacijo. Dober pomočnik je pri jecljanju. Uspešno umirja živce in napetost, krepi imunski sistem, pomaga pri infekcijah in tvorbi novih celic. Aktivira prekrvavitev črevesnih resic in krepi zobno sklenino.     

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.