ORGONITNI STOŽEC ŽAD Povečaj

ORGONITNI STOŽEC ŽAD

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30 m2.

Sestava: žad, snežinkasti obsidian, amazonit, karneol

Več podatkov

Dobava 7 - 10 dni

50,00 €

Več podatkov

ŽAD – svetlo rumen in svetlo zelen do temno zelen kristal motnega videza - nežno in blago vzpostavlja hormonsko ravnovesje  v organizmu, aktivira imunski sistem. Zdravi vse motnje na ledvicah in pljučih, čisti kri od strupov. Tisoče let simbolizira ljubezen, vrlino kot tudi statusni simbol. Pomaga pri težavah s srcem in kostmi. Lastniku omogoča uresničitev duhovnih želja.

SNEŽINKASTI OBSIDIAN -  vnaša svetlobo v temo ter pomaga odkriti pozitivno v temačnem okolju in razumeti, da za vsakim dežjem posije sonce. Lahko vam pomaga zbrati dovolj energije, da se prebijete čez težavno obdobje. V težavah vam daje upanje in spodbudo, da je konec blizu.

AMAZONIT – neprosojen, zelenobeli kristal – krepi življenjsko energijo, dviguje elan in razpoloženje. Posebno dobro deluje na srce, sprošča mišice, blaži glavobol, umirja živčni sistem in lajša spanec.

KARNEOL – svetleč oranžen kristal, lahko tudi z temnejšimi progami - krepi vitalnost, življenjsko energijo,  aktivira krvni obtok, cirkulacijo, regenerira kri. Regulira pritisk, znižuje sladkor v krvi. Na psihomentalnem področju prebuja živahnost, radost, predvidevanja, ščiti proti zavisti, jezi.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA–  je univerzalen kristal prozorne do mlečne barve -  za energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov, primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk.