ORGONITNI STOŽEC SELENIT,MAGNEZIT,AMETIST,ANGELIT

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: selenit, magnezit, ametist, angelit, 5x kamena strela

Več podatkov

50,00 €

Več podatkov

SELENIT- krepi intuicijo, spodbuja medsebojno povezanost na vseh ravneh. Čisti nas od blokad ter pomirja. V prostoru poskrbi za prijetno harmonizirano energijo. Prinaša ljubezen, in je zelo priporočljiv pomočnik pri meditaciji. Je zaščitni kristal ter povečuje energijo drugih kristalov, ki so v bližini. Ugodno deluje pri zdravljenju raka in zamnjšanju tumorjev.  Selenit je kristal nove dobe, s svojimi vibracijami prinaša v naša življenja vibracijo ljubezni in radosti.

MAGNEZIT – dober je za kosti, krepi krvni obtok, znižuje holesterol, preprečuje krčenje kvnih celic. Pomaga pri delovanju želodca in črevesja, čisti ledvice in jetra. Na psiho deluje pomirjujoče, odpravlja depresijo in stres. Zelo dober kristal za vse, ki imajo težave z nespečnostjo. 

AMETIST – univerzalni zdravilni kristal. Že iz davnih časov se uporablja  za zdravljenje glavobolov,slabega spomina in za razvoj umskih sposobnosti.  Ščiti nas pred škodljivimi sevanji in čisti avro. Njegova svetlost umirja, sprošča in prinaša lastniku jasne misli, boljšo koncentracijo in popolno notranjo harmonijo.  Pomaga pri nespečnosti, čisti kri, stimulira imunski sistem. V uteho nam je pri žalosti, uravnavanju hormonov, v življenje pa prinaša ljubezen in odpravllja stres na vseh ravneh. Odpravlja odvisnost ter  pomaga pri razumevanju življenjskih izzivov.

ANGELIT - podpira vse oblike komunikacije, povišuje nivo zavesti in spodbuja duševno zdravljenje. Z njegovo pomočjo pritegnemo in usklajamo komunikacijo angeske sfere. Pomaga nam, da presežemo negotovost in ekstremne psihične obremenitve. Odstranjuje brezplodno tuhtanje in fiksne ideje. Spremlja nas v globino notranjih občutkov, da ozavestimo in prepoznamo prepričanja, ki nas ovirajo na poti duhovnega razvoja. Z jasnim uvidom bomo prepoznali želje svoje duše. Angelit  regeneracijsko deluje na srce, kosti in sklepe, kjer pomaga tudi pri lajšanju bolečin, posledično pa spodbuja funkcije ledvic, vodno ranotežje, kar pomaga pri odstranjevanju edemov

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti