ORGONITNI STOŽEC KARNEOL,MAH.AHAT,ROŽEVEC,RUTILNI KREMEN

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30m2.

Sestava: karneol, mahovni ahat, roževec, rutilni kremen, 5x kamena strela

Več podatkov

50,00 €

Več podatkov

 KARNEOL – kristal za čisto srce in ljubezen.  Krepi vse telo, blaži depresijo in vrača veselje do življenja. Uporabljamo ga tudi za čiščenje zavesti pri meditaciji in za dosego višjih stanj.  Prinaša srečo in ljubezen v naše življenje. Je stabilizacijski kamen z visoko energijo in je odličen za ponovno vzpostavitev vitalnosti in motivacije. Ima sposobnost, da očisti druge kamne. Krepi izražanje, lajša govor (posebno pri otrocih). Karneol omogoča sprejemanje življenjskih ciklusov in odpravlja strah pred smrtjo. Spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost ter nas motivira za uspeh v poslih in drugih zadevah. Uporaben je za premagovanje zlorab vseh vrst. Pomaga nam, da zaupamo v sebe in svoje zaznave. Premaga negativno pogojevanje in spodbuja odločnost. Karneol se uporablja tudi kot zaščita proti ljubosumnosti, nevoščljivosti itd. . krepi vitalnost, življenjsko energijo,  aktivira krvni obtok, cirkulacijo, regenerira kri. Regulira pritisk, znižuje sladkor v krvi. Na psihomentalnem področju prebuja živahnost, radost, predvidevanja, ščiti proti zavisti, jezi.

MAHOVNI AHAT- podarja počitek duši in osvobaja od naporov konflikta z materialnim svetom. 
Prinaša inspiracijo in zmogljivost, da vedno znova začnemo; v našo osebnost pa vliva več samozavesti in samospoštovanja. Osvobaja od pritiska preobremnjenosti, podpira zaupanje in pomaga, da se znebimo zavrtih strahov. Povezuje nas z vibracijami Zemlje in podarja občutek  notranje stabilnosti. Njegova inteligentna energija potuje v preobremenjene predele organov, ki imajo poškodbe. Z njegovo vibracijo ozavestimo naše fizično telo v notranjosti, in tako lahko prepoznamo sporočilo o stanju naših organov. Med drugim je Mahovni ahat močan kristal  za delo z rastlinami, živalmi in vremenskimi pojavi.  

ROŽEVEC – kristal srca. Je kristal materinstva in brezpogojne ljubezni, primeren tudi kot darilo. Vzpodbuja ljubezen na vseh ravneh in od vseh ljudi tudi do sebe ter daje občutek povezanosti. Krepi odnose, intimo, mir, odpuščanje in čustveno ravnovesje ter sočutje. Nas prizemljuje, odpravlja stres ter pomirja rane in tavme, tudi iz otroštva. Umirja razburjenje, nasilnost ter izboljša razumevanje in samopodobo. Pomaga pri težavah s pljuči in levkemiji ter pri celjenju ran. Koristi srcu, ožilju, debelemu črevesju, živčnemu sistemu ter ledvicam. Ščiti nas od škodljivih sevanj v prostoru, še posebej od tehničnih naprav, npr. računalnikov. Pomaga pri oslabljenem organizmu, utrujenosti, nizkem pritisku, čustvenih in duševnih problemov.

RUTILNI KREMEN - raztaplja prikrite strahove, zlasti tiste, ki so kakorkoli vezani na seksualnost. Glede na to, da mu deloma vlada energijski element zrak, dejansko pomaga pri nekaterih boleznih respiratornega trakta, zlasti pri kroničnem bronhitisu. Zaradi energije ognja ki ga mineral vsebuje, pa ga ne uporabljamo pri astmi. Zelo močna je meditacija v krogu iz rutilovega kremena, saj prinaša neodvisnost, duhovno moč in kreativnost. Lahko ga tudi programiramo predvsem za priklic ustvarjalnih impulzov, krepitev samozavesti in usmerjenosti k cilju.         

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.