ORGONITNI STOŽEC RODOKROZIT,SODALIT,FLOURIT,KARNEOL

Nov izdelek

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor do velikosti 30 m2.

Sestava: rodokrozit, sodalit, flourit, karneol, 5x kamena strela

Več podatkov

50,00 €

Več podatkov

RODOKROZIT - Je kristal ljubezni in notranjega ravnovesja. Uporabljamo ga ob izgubah, strahu, osamljenosti in zlorabah. Takrat nam pomaga, da odpustimo, znova zaupamo, zaživimo in ljubimo. Priporočajo ga ob pogostih napadih tesnobe, paranojah in težavah s hranjenjem. Najbolje je, če ga imamo ves čas ob sebi. Fizično zdravi srce, prilagaja neravnovesja v obtočilih in živčni sistem, dopravlja migrene, zdravi okužbe, prispeva k razbremenitvi astme in nekaterih drugih težavah z dihanjem, pomaga pri normalizaciji krvnega tlaka. Predstavlja nesebično ljubezen in sočutje. Širi zavest in povezuje materialno z duhovno energijo. Je odličen kamen za srce in odnose, predvsem za ljudi, ki se čutijo neljubljene. Privablja dušne prijatelje. Pomaga tistim ki žalujejo zaradi izgube, saj daje tolažbo in pozitivnost. 

SODALIT – neprozoren kristal indigo modre barve z belimi progami – znižuje visoko temperaturo in pritisk kot tudi povečan sladkor v krvi. Osvobaja nas od strahov in umirja psiho. Nudi večjo samozavest in hrabrost. Aktivira metabolizem, harmonizira delovanje žlez z notranjim izločanjem, pomaga pri obolenju oči in pri pretiranem bitju srca. Krepi imunski sistem.

FLOURIT -  kristal razsodnosti in kreativnosti.  Prečiščuje in ščiti našo auro, dviguje zavest ter nam vliva življenjsko moč. Odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst. Ščiti nas pred različnimi sevanji. Povečuje intuicijo, samozavest, intelektualni razvoj. V ravnovesje postavlja naš um in občutke, pomirja napetost in strah. Je zelo močan zdravitelj, predvsem pri infekcijah, gripah. Vpliva na sklepe, kosti, osteoporozo, kožo, senilnost, artritis, pljuča, ledvica, ušesa, zove. Koristi pri anksioznosti in nespečnosti. 

KARNEOL – kristal za čisto srce in ljubezen.  Krepi vse telo, blaži depresijo in vrača veselje do življenja. Uporabljamo ga tudi za čiščenje zavesti pri meditaciji in za dosego višjih stanj.  Prinaša srečo in ljubezen v naše življenje. Je stabilizacijski kamen z visoko energijo in je odličen za ponovno vzpostavitev vitalnosti in motivacije. Ima sposobnost, da očisti druge kamne. Krepi izražanje, lajša govor (posebno pri otrocih). Karneol omogoča sprejemanje življenjskih ciklusov in odpravlja strah pred smrtjo. Spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost ter nas motivira za uspeh v poslih in drugih zadevah. Uporaben je za premagovanje zlorab vseh vrst. Pomaga nam, da zaupamo v sebe in svoje zaznave. Premaga negativno pogojevanje in spodbuja odločnost. Karneol se uporablja tudi kot zaščita proti ljubosumnosti, nevoščljivosti itd. . krepi vitalnost, življenjsko energijo,  aktivira krvni obtok, cirkulacijo, regenerira kri. Regulira pritisk, znižuje sladkor v krvi. Na psihomentalnem področju prebuja živahnost, radost, predvidevanja, ščiti proti zavisti, jezi.

 GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranja blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.